Blogi

iPhone 6S Plus näytön vaihto

iPhone 6S Plus näyttö rikki? Näytön korjaus pidentää laitteesi elinikää edulliseen hintaan. Näytön vaihto iPhone 6S Plus -malliin tulee yleensä ajankohtaiseksi, kun näyttö rikkoutuu puhelimen pudotessa asfaltille tai kivilattialle.

Huoltoliikkeissä iPhone 6S Plus näytön vaihto maksaa yleensä n. 100-150 euroa. iPhone 6S Plus näyttö on kuitenkin mahdollista myös vaihtaa itse. Pienellä sorminäppäryydellä voi siis säästää huoltokuluissa helposti kymmeniä euroja.

iPhone 6S Plus näytön vaihto itse

Ensimmäistäkin kertaa näyttöä vaihtavalla henkilöllä operaatioon kuluu yleensä maksimissaan 1-2 tuntia. Omalle työlleen saa siis kohtuullisen hyvän korvauksen, ja aikaa ei välttäättä kulu paljoakaan pikahuoltoja pidempään. Kaupunkien ulkopuolella asuville puhelimen toimittaminen huoltoliikkeisiin voi myös olla hankalaa ja vaivalloista.

Näin onnistut iPhone 6S Plus näytön vaihdossa

Mikäli päätät tehdä näytön vaihdon itse, on ennen operaation aloittamista syystä huomioida muutama asia. Listasimme korjauksen helpottamiseksi vinkit, joilla iPhone 6S Plus näytön vaihto onnistuu vaivattomasti.

1. Tutustu ohjeisiin ennen näytön tilaamista

Ennen uuden iPhonen näytön tilaamista kannattaa korjausohjeisiin tutustua huolella. Löydät mallikohtaiset korjausohjeet kaupastamme näyttöjen tuotesivuilta. Ohjevideo on yleensä paras tapa saada hyvä käsitys siitä, mitä työvaiheita näytön vaihto pitää sisällään.

2. Hanki laadukas näyttö

Ohjeisiin tutustumisen jälkeen on vuorossa uuden näytön tilaaminen. iPhonen näyttöjen laaduissa on eroja, ja monesti ulkomailta tilattujen varaosien kohdalla takuuasioiden käsittely on vaikeaa, hidasta tai mahdotonta.

Verkkokaupassamme myytävät näytöt on hankittu luotettavilta ja testatuilta tavarantoimittajilta. Näytöt toimitetaan aina varastoltamme Suomesta muutamassa arkipäivässä, ja kaikilla varaosilla on lisäksi vuoden takuu.

3. Seuraa ohjeita näytön vaihdon aikana

Vaikka suosittelemme tutustumaan ohjeisiin jo ennen iPhonen näytön vaihtoa, on vielä tärkeämpää seurata ohjeita tarkasti näytön vaihdon aikana. Ohjeissa kannattaa kiinnittää erityisesti huomiota siihen, mitä työkalua missäkin korjauksen vaiheessa käytetään ja missä järjestyksessä ruuvit laitteen sisällä olivat. Ruuvit saattavat olla eri kokoisia, jonka vuoksi alkuperäisen järjestyksen säilyttäminen on tärkeää.

Katso lisää: