Tietoa meistä

DIZER.FI on vuonna 2017 perustettu matkapuhelimien ja tablet-tietokoneiden varaosien myyntiin erikoistunut verkkokauppa. DIZER.FI toimii yrityksen DZR eCommerce Oy alla. (y-tunnus 2933035-3). Nimestään huolimatta olemme 100% kotimainen verkkokauppa.

Yrityksen hallinto, asiakaspalvelu ja verkkokaupan ylläpito toimii Lappeenrannassa. Verkkokauppamme varasto toimii Kempeleessä, Digizer Oy:n tiloissa, josta kauppamme tilauksia lähetetään joka arkipäivä.

Mistä aloitimme?

Tarve suomalaiselle puhelimien varaosia ja tarvikkeita myyvälle verkkokaupalle syntyi oman puhelinkorjausbisneksen myötä. Yksittäisten varaosien tilaaminen ulkomailta oli hidasta, ja laatuvaihtelu suurta. Lisäksi takuuasioiden hoitaminen oli vaikeaa tai mahdotonta. Varaosan lähettäminen takaisin vei viikkoja, ja uutta varaosaa ei välttämättä saanut tilalle ollenkaan. Luotettavien tavarantoimittajien etsiminen vei aikaa ja rahaa, eikä sellainen ole järkevää jos tarvittavat määrät eivät ole suuria.

Kun luotettavat toimittajat saatiin kartoitettua, oli aika ratkaista tämä ongelma muille siitä kärsiville. Puhelimien korjaaminen on näppärälle henkilölle melko yksinkertaista, mutta laadukkaiden varaosien saanti voi olla hankalaa. Kaikilla kaupassamme myytävillä varaosilla on vuoden takuu, ja koska yrityksemme on suomalainen, asiakaspalvelu ja toimitukset hoituvat nopeasti. Kyllä, myös meiltä päätyy silloin tällöin asiakkaille viallisia varaosia, mutta vuoden mittainen takuumme kattaa varaosiin liittyvät valmistusvirheet.

Liiketoimintamme aloitettiin siis alunperin puhelimien korjauspalvelulla. Vankka omakohtainen kokemus laitteiden korjaamisesta takaa ammattitaitoisen asiakaspalvelun ja tiedon tuotteistamme. Hankalien paikkojen tullen osaamme neuvoa sinua korjaukseen liittyvissä kysymyksissä.

Asiakaspalvelu

Varaosien laatuun, toimitukseen, korjauksiin tai muihin asioihin liittyen voit ottaa yhteyttä verkkosivujemme chatin, oheisen lomakkeen tai sähköpostin info@dizer.fi kautta.