Tietoa meistä

DIZER.FI on vuonna 2017 perustettu matkapuhelimien ja tablet-tietokoneiden varaosien ja tarvikkeiden myyntiin erikoistunut verkkokauppa. DIZER.FI toimii yrityksen DZR eCommerce Oy alla. (y-tunnus 2933035-3). Yrityksellemme kuuluu myös puhelimien suojakuorten myyntiin keskittynyt verkkokauppa Kuoret.net. DZR eCommerce Oy on (nimestään huolimatta) 100% kotimainen verkkokauppayritys.

Yrityksen hallinto, asiakaspalvelu ja verkkokaupan ylläpito toimii Helsingissä. Verkkokauppamme varasto toimii Piispanristissä, Kaarinassa, aivan Turun vieressä. Varastoinnista ja tilausten lähettämisestä vastaa logistiikkakumppanimme, joka vastaa tilaustemme ripeästä käsittelystä.

Mistä aloitimme?

Tarve suomalaiselle puhelimien varaosia ja tarvikkeita myyvälle verkkokaupalle syntyi oman puhelinkorjausbisneksen myötä. Yksittäisten varaosien tilaaminen ulkomailta oli hidasta ja laadunvaihtelu suurta. Lisäksi takuuasioiden hoitaminen oli joko todella vaikeaa ja hidasta tai täysin mahdotonta. Varaosan lähettäminen takaisin vei viikkoja ja uutta varaosaa ei välttämättä saanut tilalle ollenkaan. Luotettavien tavarantoimittajien etsiminen vei aikaa ja rahaa, eikä sellainen ole järkevää, jos tarvittavat määrät eivät ole suuria.

Kun luotettavat toimittajat saatiin kartoitettua, oli aika ratkaista tämä ongelma muille siitä kärsiville. Puhelimien korjaaminen on näppärälle henkilölle melko yksinkertaista, mutta laadukkaiden varaosien saanti voi olla hankalaa. Kaikilla kaupassamme myytävillä varaosilla on vuoden takuu, ja koska yrityksemme on suomalainen, asiakaspalvelu ja toimitukset hoituvat nopeasti. Kyllä, myös meiltä päätyy silloin tällöin asiakkaille viallisia varaosia, mutta vuoden mittainen takuumme kattaa varaosiin liittyvät valmistusvirheet.

Liiketoimintamme aloitettiin siis alunperin puhelimien korjauspalvelulla. Vankka omakohtainen kokemus laitteiden korjaamisesta takaa ammattitaitoisen asiakaspalvelun ja tiedon tuotteistamme. Hankalien paikkojen tullen osaamme myös neuvoa korjaukseen liittyvissä kysymyksissä asiakaspalvelumme kautta.

Asiakaspalvelu

Varaosien laatuun, toimitukseen, korjauksiin tai muihin asioihin liittyen voit ottaa yhteyttä sähköpostitse [email protected].

Yrityksen tiedot

DZR eCommerce Oy (y: 2933035-3)
Kampinkuja 2
00100 Helsinki
 
Huom! EI asiakaspalautuksia tähän osoitteeseen. Kun haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä [email protected]