Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 26.09.2018 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy DZR eCommerce Oy, y-tunnus 2933035-3. Myymme tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen, hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Laskutusosoite & hallinto

DZR eCommerce Oy
Kampinkuja 2
00100 Helsinki

Varaston osoite

Logitrail Oy
Jännekatu 10
20760 Piispanristi
 
Huom! Yrityksellämme ei ole myymälää, ja toistaiseksi toimitamme kaikki tilaukset vain Postin ja Matkahuollon välityksellä.
 
Tilaaminen

Tuotteet tilataan osoitteesta Dizer.fi ostoskorin kautta. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita.  Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • Tilauksen sisältö
  • Tilauksen hinta eriteltynä & loppusumma
  • Laskutusosoite & toimitusosoite

Maksutavat

Maksujemme välittäjänä toimivat Paytrail Oy ja Klarna AB.

Verkkopankki- ja korttimaksut

Klarna laskua lukuunottamatta maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Klarna lasku

Kun valitset maksutavaksi Klarna-laskun, asiointisi on turvallista ja helppoa.

  • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä
  • Maksuaika on 14 vuorokautta
  • Sinun ei tarvitse antaa maksukorttitietoja
  • Voit tarkastella laskua osoitteessa klarna.fi

Kun valitset maksutavaksi laskun, Klarna maksaa ostohetkellä tilauksen hinnan verkkokaupalle, ja oikeus saatavaan siirtyy Klarnalle. Jos maksu myöhästyy, Klarna veloittaa muistutusmaksun 5,00 € ja viivästyskorkoa korkolain mukaan.

Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista. Näiden tietojen tarkistamista varten sinulta kysytään henkilötunnus kassa-sivulla. Henkilötunnus syötetään vasta kassan viimeisellä sivulla, kun olet klikannut “Lähetä tilaus!” -nappia. ÄLÄ syötä henkilötunnustasi samalla sivulla, jolla syötät osoitetietosi! (Huom! Henkilötunnusta ei kysytä, kun maksat tilauksesi Paytrailin maksuvaihtoehdoilla)

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään kuluttajan asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

Katso lisää:

https://www.klarna.com/fi/

Klarnan yleiset luottosopimusehdot

Standardisoitu eurooppalainen kuluttajaluottotieto

Collector Lasku/Osamaksu (Paytrail)

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka. Collectorin maksutavat löydät kassallamme Paytrailin maksutapojen joukosta.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 18 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Collector Bankin kanssa. Katso osoitteesta (oma.collector.fi) miten allekirjoitus tehdään.

Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

Toimitusaika

Pääsääntöisesti kaikki ennen klo 13.00 tehdyt tilaukset lähetetään varastoltamme samana päivänä. Poikkeustilanteissa (varasto loppu, muu yllättävä este) ilmoitamme viivästyksestä erikseen asiakkaalle sähköpostitse.

Posti ja Matkahuolto toimittaa pakettilähetykset yleensä 1-2 vuorokaudessa, Postin kirjelähetysten kohdalla toimitusaika on yleensä 1-5 vuorokautta. Toimitamme sähköpostitse seurantakoodin pakettilähetyksille. Kiireisissä tapauksissa suosittelemme valitsemaan toimitustavaksi Postipaketin. Emme valitettavasti pysty seuraamaan kirjelähetysten kulkua.

Toimitustapa ja toimituskulut

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävä pakkaus- ja toimituskulut Postin kirjelähetyksenä. Halutessasi voit valita toimitustavaksi myös seurantakoodillisen Postipaketin tai Matkahuollon Lähipaketin hintaan 2,99€.

Vaihto- ja palautusoikeus

Asiakkaalla on 30 vuorokauden, ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Palautus tehdään Postin tai Matkahuollon asiakaspalautuksena. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoinen. Mikäli tuote palautuu myyntikelvottomana: se on silminnähden käytetty, likainen, rikki, pakkauksesta puuttuu osia tai sinetöity myyntipakkaus avattu, emme voi palauttaa tuotteen hintaa kokonaan. Tällaisissa tapauksissa palautettava hinta sovitaan tapauskohtaisesti. 

Jos asiakas maksaa palautuslähetyksen toimituskulut itse, emme jälkikäteen korvaa tällä tavoin syntyneitä kustannuksia, koska tarjoamme ilmaisen asiakaspalautusmahdollisuuden. Lisäksi emme lunasta Postiennakolla lähetettyjä palautuksia emmekä korvaa tällaisen lähetyksen kuluja.

Palautusoikeus ei koske yritysostoja.

Mikäli tuotteesi on viallinen, ota meihin yhteyttä sähköpostilla [email protected]. Kuvaile vika mahdollisimman tarkasti ja lisää viestiin kuvia/video, mikäli mahdollista.

Palautuksesta tulee aina ilmoittaa etukäteen

Kun haluat palauttaa tilauksen, ota yhteyttä joko sähköpostitse [email protected], yhteydenottolomakkeen kautta tai vastaamalla sähköpostitse saamaasi tilausvahvistukseen. Ilmoita viestissäsi aina yhteystietosi, tilausnumero ja palautettavat tuotteet.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen [email protected]

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 30 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio toimitustavasta riippuen Postiin tai Matkahuoltoon.

Tilauksen virhevastuu ja reklamaatiot

Mikäli tuotteesi on viallinen, ota yhteyttä sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. Myymillämme varaosilla on vuoden takuu. Takuu ei koske virheellisen asennuksen tai käytön vuoksi vaurioituneita tuotteita.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Kaikki asiakastiedot käsitellään täysin luottamuksellisesti.
Tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.

Ylivoimainen este

Myyjällä on oikeus peruuttaa tilaus, mikäli hinnoittelussa on tapahtunut selkeä virhe tai tavarantoimittaja ei pysty toimittamaan tilausta kohtuullisessa ajassa eli 30 päivän sisällä.