Toimitustavat

Kaikki tilauksemme lähetetään logistiikkayrityksen varastolta Kempeleestä. Arkisin ennen klo 13.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Mikäli haluatte noutaa tilauksen varastolta, ottakaa ensin yhteyttä sähköpostitse info@dizer.fi. Tarkemmat tiedot eri toimitustavoista löytyy alta.

1.1 Posti logo Posti Orange rgb
logo_Matkahuolto

Kirjelähetys – 0,00 €

Kirjelähetys on alle 3cm paksussa pahvikotelossa toimitettava pienlähetys, joka jaellaan tavallisen kirjepostin mukana. Kirjelähetys on veloitukseton kaikissa tilauksissa. Kirjelähetyksellä ei ole seurantakoodia, ja se saapuu yleensä perille 1-3 päivän kuluttua lähettämisestä. Mikäli tilauksellasi on kiire, suosittelemme valitsemaan toimitustavaksi Postipaketin, sillä Postin kirjelähetysten toimitusajat ovat viime aikoina venyneet.

Postipaketti – 4,90 €

Postipaketti on valintasi mukaan joko Postista tai Postin Smartpost-pakettiautomaatista noudettava lähetys. Voit valita haluamasi noutopisteen kassalla ennen tilauksen maksamista. Postipaketilla on seurantakoodi, ja paketit saapuvat perille yleensä 1-2 päivässä toimituksesta. Postin pakettilähetyksen hinta on 4,90€.

Matkahuollon Lähellä-paketti – 4,90 €

Tilauksesi toimitetaan kassalla valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Pakettia noudettaessa on mukana oltava joko henkilöllisyystodistus tai valtakirja.