Toimitustavat

Kaikki tilauksemme toimitetaan Suomesta. Arkisin ennen klo 13.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Käytämme tilausten lähettämiseen erillistä logistiikkayritystä, joten tilausten noutaminen varastolta ei valitettavasti ole tällä hetkellä mahdollista. Tarkemmat tiedot eri toimitustavoista löytyy alta.

1.1 Posti logo Posti Orange rgb
logo_Matkahuolto

Saatavilla olevat toimitustavat

Kirjelähetys - 0,00 €

Kirjelähetys – 0,00 €

Kirjelähetys on alle 3cm paksussa pahvikotelossa toimitettava pienlähetys, joka jaellaan tavallisen kirjepostin mukana. Kirjelähetys on veloitukseton kaikissa tilauksissa.

Kirjelähetyksellä ei ole seurantakoodia, ja se saapuu yleensä perille 1-3 päivän kuluttua lähettämisestä. Mikäli tilauksellasi on kiire, suosittelemme valitsemaan toimitustavaksi Postipaketin sillä Postin kirjelähetysten toimitusajat ovat viime aikoina venyneet.

Postipaketti - 4,90 €

Postipaketti on valintasi mukaan joko Postista tai Postin Smartpost-pakettiautomaatista noudettava lähetys. Voit valita haluamasi noutopisteen kassalla ennen tilauksen maksamista. Postipaketilla on seurantakoodi, ja paketit saapuvat perille yleensä 1-2 päivässä toimituksesta. Postin pakettilähetyksen hinta on 4,90€.

Matkahuollon Lähellä-paketti - 4,90 €

Tilauksesi toimitetaan kassalla valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Pakettia noudettaessa on mukana oltava joko henkilöllisyystodistus tai valtakirja.