Näytetään 1–24 / 394 tuloksesta

Puhelimen kuoret & panssarilasit

Suojaa puhelimesi rikkoutumiselta kätevillä suojakuorilla ja panssarilaseilla! Suojakuoret ovat edullinen keino välttää kalliin älypuhelimen rikkoutuminen. Valikoimistamme löydät niin ohuet silikonisuojat, käytännölliset lompakkokotelot kuin näytön suojaksi kestävät panssarilasit – nopealla toimituksella varastoltamme Suomesta.

Lue lisää

Puhelimen suojakuoret & panssarilasit nopealla toimituksella Suomesta

Puhelimen suojaaminen on asia, joka lähes jokaisen älypuhelimen omistavan henkilön on otettava tänä päivänä huomioon. Suojakuoria ja panssarilaseja löytyykin suuren tarpeen vuoksi kaikkiin kaupasta löytyviin puhelinmalleihin useita eri tyyppisiä. Seuraavaksi esittelemme yleisimmät suojakuori- ja panssarilasimallit.

Panssarilasi

Panssarilasi on nimensä mukaisesti kestävästä lasista valmistettu suoja näytön päälle. Panssarilasi on kovaa, karkaistua monikerroslasia jonka tarkoituksena on estää puhelimen näytön rikkoutuminen. Vaihdettavan panssarilasin ideana on sen rikkoutuminen kovassa kolauksessa, jotta iskun energia pysähtyy panssarilasiin estäen näin itse näytön lasin rikkoutumisen. Panssarilasien hinnat ovat yleensä murto-osa itse puhelimen näytön hinnasta, puhumattakaan siitä, miten paljon helpompi pelkkä panssarilasi on vaihtaa verrattuna koko näytön vaihtamiseen. Panssarilasi on näin ollen yleensä varsin kannattava vakuutus näytön rikkoutumista vastaan.

Lompakkokotelo

Puhelimien kuorista yksi yleisimpiä tyyppejä on lompakkokotelo, joka nimensä mukaisesti toimii puhelimen suojaamisen ohella myös kätevästi lompakkona. Lompakkokotelon ulkokuori on yleensä joko nahkaa, tekonahkaa tai muovia, ja sisäpuoli mallista riippuen joko kovamuovia tai pehmeää TPU-muovia. Lompakkokuori sisältää mallista riippuen useimmiten 1-3 korttipaikkaa ja mahdollisesti setelitaskun. Lompakko-osa sijaitsee kuoressa ”puhelinosan” vastapuolella, josta se käännetään puhelimen suojaksi, kun laitetta ei käytetä, ja se pysyy kiinni magneetin avulla. Kuoren mallista riippuen kannen magneetti voi olla joko integroitu kuorten sisään tai se voi sijaita erillisessä kiinnitysläpässä.

Ohut silikonikuori

Kännykkäkuorten toinen varsin yleinen malli on puhelimen takaosan päälle asennettava ohut silikonikuori, tai vastaava TPU-muovista valmistettu suojakuori. Nämä pehmeästä ja joustavasta, kumimaisesta muovista valmistetut kännykän kuoret ovat ohut ja melko huomaamaton suoja kolhuja vastaan. Ne suojaavat melko hyvin puhelimen takaosaa ja kulmia, mutta jättävät monesti näytön alttiiksi iskuille. Näitä kuoria on saatavilla useita eri värejä ja niiden pehmeän ja pitävän materiaalin vuoksi ne eivät myöskään tipu kädestä yhtä helposti kuin kuoreton puhelin.

Kovamuovinen kuori

Edellisen silikonikuoret tavoin myös kovamuoviset puhelinkuoret asennetaan laitteen takaosan päälle. Silikonisuojasta poiketen kovamuoviset kuoret ovat hieman liukkaampia, mutta tietyissä malleissa on pidon lisäämiseksi kuviointi. Kovamuoviset kuoret saattavat myös ajan saatossa haljeta.

Miten valitsen itselleni sopivimmat puhelinkuoret?

Suojakuorien valinnassa kannattaa miettiä, mitä ominaisuuksia arvostaa eniten. Huomioon otettavia seikkoja on mm. ulkonäkö, puhelimen käyttö ja suojakuoren paksuus. Mikäli ei kanna lompakossaan paljoa tavaraa ja lompakkokotelon kansiosa ei haittaa käyttöä, on lompakkokuori silloin selvä valinta. Mikäli taas haluaa pitää puhelimen mahdollisimman ohuena kuoren kanssa, kannattaa valita ohut silikonikuori. Läpinäkyvä kuori on valinta käyttäjälle, joka haluaa, ettei puhelimen alkuperäinen design piiloudu kuoren taakse. Kovamuoviset kuoret taas ovat oivallinen vaihtoehto silikonisuojille, sillä nekään eivät lisää puhelimen paksuutta merkittävästi. Suojakuorivalinnasta riippumatta panssarilasi on fiksu valinta, sillä mikään edellä mainituista kuorista ei suojaa näyttöä kovin hyvin – ei edes lompakkokotelo, sillä puhelin yleensä putoaa kädestä kuoren ollessa auki.