Näytetään 1–24 / 284 tuloksesta

Huawei suojakuoret ja panssarilasit

Suurin osa Huawein uusista puhelinmalleista on varustettu helposti rikkoutuvalla lasisella takaosalla, joka kannattaa suojata iskuja vastaan. Valikoimistamme löydät Huawei kuoret ja panssarilasit nopeasti toimitettuna varastoltamme Suomesta.

Lue lisää

Huawei kuoret laitteen suojaksi

Huawei on viime vuosien yksi nopeimmin yleistyneitä puhelinmerkkejä. Kiinalainen Huawei on onnistunut saamaan suuren jalansijan niin edullisten, keskihintaisten kuin premium-hintaistenkin puhelimien kategoriassa. Huawein älypuhelimet on varustettu monipuolisilla Android-käyttöjärjestelmillä. Erityisesti uusimmissa Huawein malleissa – kuten P30 Prossa ja Honor 10:ssä – on korostunut älypuhelinmarkkinoiden parhaimpiin kuuluvat kamerat, niin raudan kuin ohjelmiston osalta. Huawei on viimeisen parin vuoden aikana kehittänyt kamerateknologiaa ällistyttävän nopeasti, ja jopa ammattivalokuvaajat ovat kehuneet Huawein kameroita järjestelmäkameroiden tasoisiksi.

Suojakuoret Huaweille tarpeiden mukaan

Huawein suojakuoria valitessa kannattaa ottaa huomioon käyttäjän tarpeet. Kuorien valinta kannattaa tehdä sen mukaisesti, onko tärkeintä puhelimen pysyminen ehjänä tilanteessa kuin tilanteessa, vai onko tärkeämpää säilyttää puhelimen ulkonäkö alkuperäistä vastaavana. Mikäli puhelimen ulkonäkö halutaan pitää alkuperäisen kaltaisena, kannattaa suojakuoreksi valita ohut, läpinäkyvä TPU-suojakuori. Mikäli taas käytännöllisyys on tärkeää, on hyvä vaihtoehto suojaksi lompakkokotelo, joka korttipaikkojen ja setelitaskun avulla toimii tavallisen lompakon korvikkeena. Lompakkokoteloiden ulkopuoli on yleensä valmistettu joko aidosta nahasta, tekonahasta tai PU-muovista, puhelimeen kiinnittyvän sisäosan ollessa joko jämäkkää kovamuovia tai joustavaa TPU-muovia. Lompakkokotelon kansiläppä pysyy kiinni magneetilla, joka on mallista riippuen sijoitettu erilliseen kiinnitysläppään tai asennettu huomaamattomasti kannen sisälle.

Olipa käyttäjän tarpeet millaiset hyvänsä, kannattaa puhelin aina suojata – edes ohuilla suojakuorilla. Suojakuoret ovat aina edullisempi vaihtoehto kuin puhelimen korjaaminen takalasin tai näytön rikkouduttua. Mikäli kuitenkin puhelimesi sattuu rikkoutumaan, löytyy valikoimistamme myös Huawein varaosat (LINKKI) nopealla toimituksella, korjaustyökalujen sisältyessä hintaan. Rikkoutumisen estämisen lisäksi suojakuoret estävät myös puhelinta naarmuuntumasta, jonka myötä puhelimen jälleenmyyntiarvo pysyy korkeampana.

Pidä näyttö ehjänä panssarilasin avulla

Korjausoperaatioista tunnetusti hintavin on näytön korjaus, niin Huawein, kuin muidenkin puhelinmerkkien kohdalla. Näyttö kannattaakin tämän vuoksi suojata panssarilasilla, joka suojaa näytön lasia rikkoutumiselta kolhuissa. Kova, karkaistusta monikerroslasista valmistettu panssarilasi estää näyttöä naarmuuntumasta ja monissa tapauksissa pelastaa näytön rikkoutumiselta.