Näytetään kaikki 21 tulosta

Honor 20 kuoret & panssarilasit

Honor 20 kuoret pitävät laitteesi turvassa kolhuilta ja naarmuuntumiselta. Suojaa laitteesi käytännöllisellä lompakkokotelolla tai ultraohuella silikonikuorella ja vältä puhelimen rikkoutuminen.

Lue lisää

Valitse suojakuoret Honor 20:lle tarpeidesi mukaan

Honor 20 kuoret on syytä valita käyttäjän tarpeiden ja mieltymysten mukaisesti. Suojakotelon ensisijainen tarkoitus on pitää laite ehjänä kolhujen kohdatessa, mutta monille käyttäjille vähintäänkin yhtä tärkeä asia on suojakuoren ulkonäkö. Tästä syystä kuoria onkin päätynyt markkinoille valtavia määriä, ja monesti suojakuoren valinta voi ollakin yllättävän vaikeaa. Honor 20 kuoret on siis syytä valita sekä käyttötarkoituksen, että ulkonäön mukaan. Käytännölliset lompakkokotelot toimivat Honor 20 puhelimen suojaamisen ohella myös lompakon korvikkeena, ja tämä käytännöllinen suojakotelo onkin yksi suosituimmista malleista mitä markkinoilta löytyy. Eikä ihme, sillä Honor 20 lompakkokotelo poistaa tarpeen erillisen lompakon mukana kantamiselle, ja näin hieman hajamielisemmätkin puhelimen omistajat eivät unohda ottaa lompakkoa mukaan kauppareissulle.

Honor 20 kuoret huippupuhelimen suojaksi

Honor 20 julkaistiin toukokuussa 2019, ja Suomeen se saapui myyntiin saman vuoden heinäkuun aikana. Laite oli otsikoissa erittäin paljon kesän alussa kahdestakin eri syystä: ensinnäkin Honor 20 on huippusuositun Huawei Honor 10 -puhelimen seuraajamalli, jolta luonnollisestikin odotettiin paljon. Suurempi syy laitteen päätymiseen otsikoihin sen sijaan oli Kiinan ja Yhdysvaltojen välinen kauppasota, jonka myötä Huawein ja Googlen yhteistyö oli vaakalaudalla. Honor 20 julkistettiinkin vain muutama päivä sen jälkeen, kun Huawei oli joutunut Yhdysvaltojen kieltolistalle. Tästä syystä Honor 20 mallin saapuminen kauppojen hyllylle kestikin pari kuukautta alkuperäistä suunnitelmaa myöhemmin.

Tästä huolimatta Honor 20 on huippupuhelin, jonka hankkiessaan kannattaa ehdottomasti ostaa laitteen suojaksi myös jonkinlainen kotelo. Honor 20 kuoret ovat verrattain edulliset laitteen hintaan nähden, ja tämänkin mallin halvimmatkin korjaushinnat ovat vähintään useita kymmeniä euroja. Ei siis ole syytä säästää laitteen suojaamisessa. Honor 20 suojakuoret voivat siis pelastaa puhelimen jopa satoja euroja maksavilta korjausoperaatioilta, ja ne estävät kätevästi myös laitteen naarmuuntumisen, jonka myötä puhelimen jälleenmyyntiarvo pysyy korkeampana.

Panssarilasi on tehokas suoja näytölle

Useimmat Honor 20 suojakuoret eivät pidä laitteen näyttöä kovin hyvin suojattuna, mikä on varsin ymmärrettävää: puhelin on varustettu reunoihin asti ulottuvalla näyttöpaneelilla, jonka suojaaminen suojakuorten avulla on käytännössä mahdotonta. Siinä missä kuoret pitävätkin laitteen kulmat, reunat sekä takaosan suojattuna varsin tehokkaasti, kannattaa kaveriksi hankkia myös panssarilasi. Panssarilasi pitää Honor 20 laitteen näytön naarmuttomana, ja monesti estää puhelimen pudotessa myös näyttöpaneelin rikkoutumisen. Panssarilasi estää näytön hajoamisen rikkoutumalla ennen näytön lasia. Panssarilasi ottaa iskun energian vastaan; pienissä kolhuissa se pysyy ehjänä, mutta suuremmissa iskuissa panssarilasi rikkoutuu, jolloin näyttöpaneeli useimmiten säilyy vaurioitumattomana. Liikaa ei panssarilasiinkaan aina kannata luottaa, sillä näyttö on mahdollista saada tästäkin puhelimesta rikottua, vaikka ympärillä olisi kuoret ja näytön päällä panssarilasi.

Olipa valintasi puhelimesi suojaamiseen mikä kuorimalli ja panssarilasityyppi tahansa, toimitamme valikoimistamme löytyvät suojakuoret varastolta Kempeleestä aina 1-3 arkipäivässä. Ja mikäli tuote ei kotiin saavuttua näytäkään toivotulta, voi tilauksen palauttaa 30 vuorokauden kuluessa veloituksetta, jolloin hyvitämme tilauksen hinnan.