Näytetään kaikki 2 tulosta

Huawei Honor 10 kuoret & panssarilasit

Huawei Honor 10 kuoret nopealla toimituksella Suomesta. Suojaa Honor 10 näyttö ja takalasi rikkoutuimiselta suojakuorella ja panssarilasilla ja voit välttää laitteen rikkoutumisen. Käytännöllisillä lompakkokoteloilla pidät laitteesi suojassa, panssarilasin estäessä näytön naarmuuntumisen.

Lue lisää

Honor 10 suojakuoret | Edullisempaa kuin laitteen korjaus

Huawei Honor 10 on huippusuosittuun Honor-sarjaan kuuluva puhelin, joka esiteltiin vuonna 2018 Honor 9 -mallin seuraajaksi. Honorit sijoittuvat hinnaltaan keskikastiin, ja hyvän hinta-laatu suhteen vuoksi niistä onkin tullut Suomessa ja muualla maailmassa suosittuja laitteita. Honor 10 on monien muiden viime vuosien Huawei-mallien tapaan varustettu lasisella takakannella, joka tekee laitteen ulkonäöstä näyttävän mutta lisää samalla merkittävästi puhelimen rikkoutumisen riskiä. Vaikka Huawei Honor 10 takalasin vaihto ei itse tehtynä tulekaan kovin kalliiksi, on silti edullisempi – ja etenkin vaivattomampi – vaihtoehto pitää laite suojattuna suojakuorien avulla. Huonomman tuurin kohdatessa voi tulla eteen myös Honor 10 näytön vaihto, joka on jo takalasin vaihtoon verrattuna hieman kalliimpi operaatio. Suojakuoren ja panssarilasin käyttäminen on siis fiksua kustannussyistä.

Huawei Honor 10 lompakkokotelo | Enemmän kuin suojakuori

Lompakkokuori on varsin suosittu tapa suojata älypuhelin, eikä suotta: käytännöllinen lompakkokotelo toimii puhelimen suojaamisen ohella myös perinteisen lompakon korvaajana, jolloin tavallista lompakkoa ei välttämättä tarvitse enää kantaa mukanaan – riittää, että muistaa ottaa mukaansa vain puhelimen. Monikäyttöisyyden lisäksi lompakkokotelo luonnollisesti myös suojaa puhelinta ympäriinsä tehokkaasti – jos puhelin rikkoutuu lompakkokotelon kanssa, se tapahtuu useimmiten puhelimen pudotessa kädestä kansiläpän ollessa avoimena. Lompakkokotelot sisältävät mallista riippuen joko yhden tai useamman setelitaskun, ja kansi pysyy kiinni joko irrallisella magneettiläpällä tai kanteen integroiduilla magneeteilla.

Honor 10 Panssarilasi | Tehokas suoja näytölle

Lasisen takaosan lisäksi on näyttö Honor 10 puhelimessa altis rikkoutumiselle. Takalasia kalliimpi näyttö on lisäksi hankalampi korjata, joten näyttö kannattaakin ehdottomasti suojata panssarilasin avulla. Panssarilasi on karkaistusta monikerroslasista valmistettu näytön suoja, joka estää näytön naarmuuntumisen ja suojaa sitä rikkoutumiselta tehokkaasti.

Olipa valintasi puhelimesi suojaamiseen mikä kuorimalli ja panssarilasityyppi tahansa, toimitamme valikoimistamme löytyvät suojakuoret varastolta Kempeleestä aina 1-3 arkipäivässä. Ja mikäli tuote ei kotiin saavuttua näytäkään toivotulta, voi tilauksen palauttaa 30 vuorokauden kuluessa veloituksetta, jolloin hyvitämme tilauksen hinnan.