Näytetään kaikki 3 tulosta

Huawei Honor 8 kuoret & panssarilasit

Suojaa Huawei Honor 8 kolhuilta ja kulumiselta suojakuorilla ja panssarilasilla. Huawei Honor 8 on varustettu reunoihin asti ulottuvalla näytöllä ja lasisella takaosalla, jotka molemmat rikkoutuvat toisinaan yllättävänkin pienistä osumista. Valikoimistamme löydät käytännölliset ja kestävät Huawei Honor 8 kuoret 1-3 päivän toimitusajalla.

Lue lisää

Huawei Honor 8 lompakkokotelo | Käytännöllistä suojaa puhelimelle

Lompakkokuori on Honor 8 -malliin käytännöllisyyttä ja monipuolisuutta arvostavan henkilön valinta. Lompakkokotelon korttipaikat ja mahdollinen setelitasku mahdollistavat kuoren käyttämisen perinteisen lompakon korvaajana. Tämän myötä tavallisen lompakon mukana kantamisen tarve poistuu, ja on myös helpompi muistaa ottaa mukaan vain puhelin lompakkoineen kuin molemmat erikseen. Lompakkokotelo lisäksi suojaa takaosan lisäksi tehokkaasti myös Honor 8 näyttöä. Useimmiten suojakuoret pitävät pääosin laitteen takaosan suojattuna.

Huawei Honor 8 panssarilasi | Välttämätön näytön suoja

Siinä missä suojakuoret pitävät yleensä Honor 8 takalasin, sivut ja kulmat oikein tehokkaasti suojattuna, eivät ne yleensä suojele ymmärrettävästi näyttöä kovinkaan hyvin naarmuuntumista ja suoria iskuja vastaan. Tähän ongelmaan on kuitenkin ratkaisu: panssarilasi. Panssarilasi on karkaistusta monikerroslasista valmistettu erittäin kova näytönsuoja. Lasin tarkoitus on estää näyttöä naarmuuntumasta, ja kolausten kohdatessa rikkoutua jolloin näytön lasi säilyy ehjänä. Karkaistu, kova lasi suojaa hyvin naarmuilta ja pieniltä kolauksilta, ja monikerroksinen rakenne estää lasin täydellisen pirstaloitumisen sen rikkoutuessa. Panssarilasi onkin hinta-suojaus-suhteeltaan ehkä paras suoja puhelimen näytölle mitä markkinoilta on saatavilla.

Olipa valintasi puhelimesi suojaamiseen mikä kuorimalli ja panssarilasityyppi tahansa, toimitamme valikoimistamme löytyvät suojakuoret varastolta Kempeleestä aina 1-3 arkipäivässä. Ja mikäli tuote ei kotiin saavuttua näytäkään toivotulta, voi tilauksen palauttaa 30 vuorokauden kuluessa veloituksetta, jolloin hyvitämme tilauksen hinnan.