Näytetään kaikki 3 tulosta

Huawei Honor 9 Lite kuoret & panssarilasit

Huawei Honor 9 Lite on varustettu muiden viimeaikaisten Honor-mallien tavoin lasisen näyttöpaneelin lisäksi myös melko helposti rikkoutuvalla lasisella takakannella. Lasisen takaosan vuoksi laitteen suojaaminen onkin erityisen tärkeää, jotta vältytään tulevilta korjausoperaatioilta. Toimitamme valikoimistamme löytyvät Honor 9 Lite kuoret ja panssarilasit varastoltamme Kempeleestä 1-3 arkipäivässä.

Lue lisää

Honor 9 Lite suojakuoret pitävät laitteesi kunnossa

Huawei Honor 9 Lite on hieman kalliimman isoveljensä Honor 9:n riisutumpi ja simppelimpi versio. Puhelin julkaistiin Suomessa vuonna 2017, ja se onkin ollut Suomessa erittäin suosittu malli. Honor 9 Liten toinen isoveli on mallisarjan varustelluin malli, Honor 9 Premium. Huolimatta siitä, että Honor 9 Lite onkin mallisarjan edullisin laite, se kannattaa joka tapauksessa suojata asianmukaisesti rikkoutumisen estämiseksi. Vaikka vaihtaisitkin rikkoutuneen takalasin itse ja säästäisit näin ollen huoltokuluissa, on kuitenkin aina fiksumpaa suojata laite etukäteen tulevia vahinkoja vastaan, jotta puhelinta ei tarvitse aivan huvin vuoksi alkaa korjailemaan. Honor 9 Lite suojakuorilla kun estät vaikkapa huonona päivänä tai kesäisenä viikonloppuyönä tapahtuvan tahattoman puhelimen lipsahtamisen katukiveykseen. Pahimmillaan tällaisessa tapauksessa rikkoutuu laitteesta muutakin, kun vain takalasi tai näyttö, ja puhelin voi mennä jopa korjauskelvottomaksi. Tällöin saattaa puhelimen sisäiseen muistiin talletetut valokuvat ja muut tärkeät tiedot kadota laitteesta bittiavaruuteen ikiajoiksi. Ole siis fiksu ja osta Honor 9 lite kuoret estämään tulevat vahingot jo tänään.

Mainio vaihtoehto Honor 9 Liten suojakoteloksi onkin käyttäjien käytännöllinen kestosuosikki, lompakkokotelo. Lompakkokoteloita löytyykin valikoimistamme pariakin eri mallia, ohuempaa yhdellä korttipaikalla varustettua lompakkokuorta sekä paksumpaa, enemmän säilytystilaa sisältävää mallia. Näistä ensimmäinen on mainio vaihtoehto henkilölle, jonka pääasiallinen käyttötarkoitus Honor 9 Lite kuorille on puhelimen suojaaminen joka puolelta. Yksi korttipaikka on kuitenkin mukava lisä yllättäviä tilanteita varten, ja kun pitää siinä vaikkapa maksukorttia, selviääkin jo elämässä yleensä melko pitkälle. Mikäli taas haluaa käyttää lompakkokoteloa nimensä mukaisesti tavallisen lompakon korvikkeena, on parempi vaihtoehto malli, jossa on useita korttipaikkoja ja setelitasku. Yleensä lisääntynyt kotelon paksuuskaan ei tällöin juuri haittaa, koska tarve tavallisen lompakon mukana kantamiselle poistuu.

Honor 9 Lite mallin kokonaisvaltaisessa suojaamisessa on ehdoton varuste myös näytön päälle asennettava panssarilasi. Honor 9 Lite panssarilasi on karkaistua monikerroslasia, ja se suojaa näyttöä kolhuilta ja naarmuuntumiselta yllättävän tehokkaasti. Tämä ohut näyttöä suojaava lasikalvo asennetaan siis puhdistetun näytön päälle, ja se toimii kosketusta heikentämättömänä, lähes huomaamattomana suojana näytölle kaikenlaisia vaurioita vastaan. Panssarilasi on erittäin edullinen vakuutus näytön rikkoutumista ja naarmuuntumista vastaan, ja ei ole ihme, että tämä näyttöosaa suojaava varuste onkin yleistynyt älypuhelimien käyttäjien keskuudessa viime vuosina erittäin nopealla vauhdilla.

Olipa valintasi Honor 9 Lite suojakuoreksi mikä tahansa valikoimistamme löytyvä malli, toimitamme kuoret ja panssarilasit aina 1-3 arkipäivässä varastoltamme Kempeleestä. Mikäli laitteen suojaamiseen tai tilauksen tekemiseen liittyen on vielä jotain kysyttävää, ole meihin yhteydessä sähköpostitse, chatissa tai yhteydenottolomakkeen kautta ja neuvomme sinua mielellämme!