Näytetään kaikki 3 tulosta

Huawei Honor 9 kuoret & panssarilasit

Suojaa Honor 9 kolhuilta käytännöllisillä lompakkokuorilla ja panssarilasilla. Honor 9 näyttö ja takalasi ovat herkkiä rikkoutumaan, ja tulevien korjauskulujen välttämiseksi ne onkin syytä suojata asianmukaisesti. Toimitamme kaikki valikoimistamme löytyvät suojakuoret ja panssarilasit 1-3 arkipäivässä.

Lue lisää

Huawei Honor 9 kuoret | Edullinen vakuutus rikkoutumista vastaan

Honor 9 korjaaminen voi tulla rikkoutumisen myötä kalliiksi, vaikka kaikki Honor 9 varaosat eivät hintavia olekaan. Esimerkiksi Honor 9 näyttö on kuitenkin aina edullisempi suojata kuorten ja panssarilasin avulla, kuin vaihtaa se uuteen – vaikka työn tekisikin itse. Suojakuoret ja panssarilasit ovatkin näin ollen varsin kätevä ja edullinen vakuutus laitteen rikkoutumista vastaan, ja käytännössä jokaisen älypuhelinta nykypäivänä käyttävän henkilön onkin fiksua suojata laitteensa edes ohuella silikonikuorella.

Honor 9 lompakkokotelo – suojaa sekä käytännöllisyyttä

Honor 9 lompakkokotelo tuo puhelimen suojaamiseen myös käytännöllisen puolen: kätevien korttipaikkojen ja setelitaskun avulla voit käyttää tätä suojakoteloa kätevästi myös perinteisen lompakon korvikkeena. Lompakkokotelo myös suojaa puhelinta tehokkaasti: takaosaa suojaavan kovamuovisen tai silikonisen kuoriosan lisäksi takaosaa suojaa myös lompakon ulompi kuori, ja näytön eteen tuleva kansiosa pitää myös laitteen etuosan ja näytön suojassa iskuja vastaan tehokkaammin kuin pelkkä takaosan suojaava simppeli kuori.

Huawei Honor 9 panssarilasi | Tehokas suoja näytölle

Siinä missä Honor 9 takalasi pysyy melko hyvin suojattuna iskuilta, naarmuuntumiselta ja kulumiselta lähes kaikkien kuorten avulla, on tilanne toinen näyttöpaneelin kohdalla. Suojaamaton näyttö onkin varsin altis rikkoutumaan, sillä se on kooltaan suuri ja ulottuu aivan puhelimen nurkkiin saakka. Honor 9 laitteen pudotessa onkin suuri riski rikkoa näyttö, ja panssarilasi on edullinen vakuutus sen rikkoutumista vastaan.

Honor 9 panssarilasi auttaa näyttöä pysymään naarmuttomana, ja voi pelastaa puhelimen näytön rikkoutumiselta kolhujen yllättäessä. Panssarilasi on karkaistusta monikerroslasista valmistettu näytönsuoja, ja se on hinta-suojaus -suhteeltaan ehkä paras hankinta mitä puhelimeen voi ostaa. Tästä huolimatta on kuitenkin syytä muistaa, ettei mikään suojakuori tai panssarilasi ole täydellinen suoja rikkoutumista vastaan, vaan huolellinen puhelimen käsittely on rikkoutumisen välttämiseksi kaiken A ja O.

Olipa valintasi puhelimesi suojaamiseen mikä kuorimalli ja panssarilasityyppi tahansa, toimitamme valikoimistamme löytyvät suojakuoret varastolta Kempeleestä aina 1-3 arkipäivässä. Ja mikäli tuote ei kotiin saavuttua näytäkään toivotulta, voi tilauksen palauttaa 30 vuorokauden kuluessa veloituksetta, jolloin hyvitämme tilauksen hinnan.