Näytetään 1–24 / 31 tuloksesta

Huawei P20 Lite kuoret & panssarilasit

Huawei P20 Lite suojakuoret ja panssarilasit suojaavat laitteesi rikkoutumista ja naarmuuntumista vastaan. Suojaa laitteesi mieltymystesi mukaan joko ultraohuella läpinäkyvällä kuorella, kestävällä ja tehokkaasti suojaavalla silikonikuorella tai käytännöllisellä lompakkokotelolla.

Lue lisää

Huawei P20 Lite – suosittu peruspuhelin

Huawei P20 Lite on suureen suosioon nousseen P20 -sarjan edullisin ja yksinkertaisin malli. Vaikka laitteen isoveljet P20 ja P20 Pro menevätkin edelle niin kameran ominaisuuksien, akun kapasiteetin kuin näytön koonkin suhteen, ei P20 Liteä voi missään nimessä sanoa huonoksi puhelimeksi. Laite onkin mitä mainioin luuri käyttäjälle, joka haluaa älypuhelimensa olevan nykyaikainen ja hyvä, mutta ei tarvitse markkinoiden terävimmästä kärjestä löytyviä kalliita huippupuhelimia. Tämäkin malli noudattaa Huawein luureissa lähes standardiksi noussutta rakennetta; laitteen etuosa on reunoihin asti ulottuva näyttöpaneeli, laitteen takaosan ollessa tyylikästä mutta varsin helposti rikkoutuvaa lasia. Lasisen takaosan vuoksi suojakuorten käyttö Huawei P20 Lite mallissa onkin varsin suotavaa, sillä kukapa haluaisi pienen kolautuksen jälkeen olla vaihtamassa takalasia?

Huawei P20 Lite suojakotelo tarpeiden mukaan

Huawei P20 Lite kuoret on syytä valita laitteelle käyttäjän mieltymysten mukaan. Siinä missä lompakkokotelo voi olla monikäyttöisyyttä haluavan P20 Liten käyttäjän valinta, voi toiselle henkilölle olla sopivampi vaihtoehto alkuperäisen lookin näkyvillä säilyttävä ultraohut läpinäkyvä suoja. Monissa eri tilanteissa laitettaan käyttävälle henkilölle taas voi paras vaihtoehto olla ostaa monenlaisia eri suojakuoria; tällöin puhelimen suojan ja ulkonäön voi aina muuttaa kätevästi käsillä olevan tilanteen ja ympäristön mukaan parhaiten sopivaksi. Ilman suojakuorta Huawei P20 Lite puhelinta ei yleensä kannata käyttää oikeastaan missään, sillä huonossa asennossa pudotessaan tämän laitteen näyttö tai takalasi voi rikkoutua pieneltäkin korkeudelta parkettilattialle pudotessa.

Lompakkokotelo on yksi suosituimmista Huawei P20 Lite kuorimalleista, eikä ihme. Tämä käytännöllinen, tavallisen lompakon korvikkeena toimiva kotelo on kätevä tapa suojata puhelin joka puolelta, ja samaan aikaan käyttää sitä myös tarvittavien korttien ja mallista riippuen myös seteleiden pitämiseen mukana. Lompakkokoteloita löytyykin valikoimistamme kahta eri mallia, ja oikea kotelomalli on syytä valita käyttäjän tarpeiden mukaan. Edullisemmassa, kestävästä ja ekologisesta keinonahasta valmistetussa perusmallissamme on avattavan kannen sisäpuolella kaksi korttipaikkaa ja setelitasku. Kotelon kansiläppä pysyy suljettuna magneettisella kiinnitysläpällä. Tätä kotelomallia löytyy valikoimistamme viittä eri väriä – eri värivaihtoehtoja kuvineen pääset tarkastelemaan kotelon tuotesivulta.

Toinen valikoimistamme löytyvä lompakkomallinen Huawei P20 Lite kuori sopii käyttöön, jossa tärkeämpää on puhelimen suojaaminen tyylikkäästi ja tehokkaasti. Premium-mallin lompakkokuori sisältää edellistä mallista poiketen yhden korttipaikan, eikä siinä ole setelitaskua. Myös kansiläpän kiinnitys on poikkeava; kiinnitysmagneetti on integroitu kansiläpän sisään, ja näin ollen erillistä kiinnitysläppää ei tarvita. Tämä tekee puhelimesta ohuemman ja ulkonäkö pysyy siistimpänä.

Olipa valinta Huawei P20 Lite suojakuoreksi jokin valikoimistamme löytyvistä lompakkokuorista tai vaikkapa ultraohut läpinäkyvä kuori, kannattaa luurin näyttöpaneeli joka tapauksessa suojata erikseen naarmuilta ja kolhuilta panssarilasin avulla. Panssarilasi on puhelimen oman näytön päälle asennettava lasista valmistettu suojakalvo, joka toimii tehokkaana näytön suojana pitäen kosketusherkkyyden alkuperäisellä tasolla. Panssarilasi on lähes huomaamaton suoja näytön rikkoutumista vastaan, ja edullisen hintansa ja loistavien suojausominaisuuksien vuoksi tämä lasikalvo onkin noussut viimeisien vuosien aikana erittäin suosituksi tavaksi suojata puhelimen näyttö rikkoutumiselta ja naarmuuntumiselta.

Valitsetpa laitteesi suojaksi minkä tahansa valikoimistamme löytyvistä Huawei P20 Lite suojakuorista, saat sen kotiisi toimitettuna 1-3 arkipäivässä. Kaikki tilauksemme toimitetaan varastoltamme Kempeleestä. Mikäli taas et olekaan tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen, voit palauttaa sen meille veloituksetta 30 päivän sisällä tilauksen saapumisesta.