Näytetään 1–24 / 43 tuloksesta

Huawei P20 Pro suojakuoret & panssarilasit

Panssarilasit ja kuoret Huawei P20 Pro -puhelimen suojaksi. Suojaa laitteesi kolhuilta ja naarmuuntumiselta käytännöllisellä lompakkokotelolla ja panssarilasilla. Toimitamme kaikki tilaukset varastoltamme Suomesta 1-3 arkipäivässä.


Lue lisää

Huawei P20 Pro kuoret | Edullinen vakuutus kolauksien varalle

Huawei P20 Pro suojaaminen suojakuorten ja panssarilasin avulla on edullinen vakuutus rikkoutumista vastaan. Käytännöllinen lompakkokotelo toimii suojaamisen lisäksi tavallisen lompakon korvikkeena, ja kovasta, karkaistusta monikerroslasista valmistettu panssarilasi pitää puhelimen näytön naarmuttomana ja suojaa sitä kolhuilta. Puhelimen suojaaminen kannattaa tehdä, sillä vaikka laitteen korjaisikin itse, on suojakuorten hankkiminen aina edullisempi vaihtoehto. Lisäksi puhelimen jälleenmyyntiarvo pysyy useimmiten huomattavasti paljon parempana, kun laite on suojakuorten avulla pysynyt naarmuttomana.

Ultraohut kuori vai lompakkokotelo P20 Pro:n suojaksi?

Suojakuoria on luonnollisesti olemassa eri mallisia, ja valinta suojakuorten välillä kannattaakin tehdä käyttäjän mieltymysten mukaisesti. Lompakkokuoret ovat olleet älypuhelimien käyttäjien kestosuosikki aina älyluurien alkuajoista lähtien. Tämä ei ole yllätys, sillä lompakon korvikkeena toimiva lompakkokotelo on erityisen käytännöllinen ja kätevä tapa suojata puhelin. Lompakkokoteloita on olemassa eri mallisia – valikoimistamme löytyy tällä hetkellä kahta erilaista; ohutta Premium-mallia ja perinteisempää, kiinnitysläpällä varustettua mallia. Näistä ensimmäisen suunnittelussa on keskitytty pääosin paksuuden minimointiin, jonka vuoksi kotelossa on yksi korttipaikka ja kannen kiinnitysmagneetti integroitu suojakuoren kansiosan sisälle. Jälkimmäinen malli sisältää useamman korttipaikan sekä setelitaskun, joiden vuoksi kannen kiinnitysläppä on erillinen, kanteen integroidun sijaan. Jälkimmäinen malli on myös suuremman säilytystilansa ja erillisen kiinnitysläpän vuoksi paksumpi kuin edellä mainittu.

Jos lompakkokotelon kansiläppä ärsyttää tai ei muuten vain tarvitse käyttää puhelimen koteloa lompakkona, voi fiksumpi valinta laitteen suojaksi olla ohut TPU-muovista valmistettu läpinäkyvä suojakuori. Tämä ohut kuori suojaa laitteen takaosaa ja sivuja tehokkaasti naarmuuntumista ja pieniä kolhuja vastaan. Läpinäkyvä kuori jättää myös puhelimen alkuperäisen lookin näkyville – joka P20 Pro mallissa on melko näyttävä. TPU-muovi on myös huomattavasti pitävämpää materiaalia kuin puhelimen alkuperäinen sileä takalasi, joten vahingon todennäköisyys pienenee puhelimen pysyessä paremmin hyppysissä.

Huawei P20 Pro panssarilasi | Suojaa laitteen kallein osa

Siinä missä suojakuoret pitävävät puhelimen takaosan ja sivut ehjänä ja naarmuttomina, ne eivät monissa tilanteissa suojaa näyttöä kovin hyvin rikkoutumiselta tai naarmuuntumiselta. P20 Pro näyttöosa on suuri, joten näytön rikkoutumisen riski on myös melko suuri. Näyttö onkin kätevintä suojata karkaistusta monikerroslasista valmistetulla suojakalvolla eli panssarilasilla. Panssarilasi pitää näytön naarmuttomana, ja monissa tilanteissa pelastaa näytön rikkoutumiselta. Edullisen hintansa ja hyvien suojausominaisuuksien vuoksi panssarilasista onkin tullut erittäin suosittu tapa suojata puhelimen näyttö – eikä ihme, sillä panssarilasin hinta on suorastaan naurettava verrattuna rikkinäisen näytön korjauttamiseen.

Olipa valintasi puhelimen suojaamiseen mikä tahansa, toimitamme valikoimistamme löytyvät suojakuoret ja panssarilasit 1-3 arkipäivässä kotiovellesi varastoltamme Kempeleestä.