Näytetään 1–24 / 31 tuloksesta

Huawei P30 kuoret & panssarilasit

Suojakuoret ja panssarilasit Huawei P30 puhelimelle. Suojaa laitteesi kolhuilta ja naarmuuntumiselta suojakuorten avulla ja voit säästää puhelimesi kalliilta vahingolta. Toimitamme kaikki kuoret varastoltamme Suomesta 1-3 arkipäivässä.

Lue lisää

Huawei P30 suojakuoret

Huawei P30 malli on varustettu puhelimen reunoihin asti ulottuvalla näytöllä ja lasisella takaosalla, jotka rikkoutuvat kolhuista toisinaan yllättävän helposti. Huawei P30 kuoret ovatkin kannattava ostos; laitteen korjaaminen tulee aina kalliimmaksi kuin suojakuorten hankinta, vaikka itse korjaamalla voikin säästää merkittävän paljon huoltokuluissa. Huawei P30 panssarilasit näytön suojaksi ja kuoret suojaamaan takaosaa ja kulmia ovatkin molemmat edullisia vakuutuksia tulevien vahinkojen varalle.

Huawei P30 malli kannattaa suojata mieltymysten mukaisesti joko käytännöllisillä ja monikäyttöisillä lompakkokuorilla, simppeleillä ja tehokkaasti suojaavilla monikerrossilikonisuojilla tai ultraohuilla, läpinäkyvillä TPU-muovista valmistetuilla kuorilla.

Huawei P30 lompakkokotelo perinteisen lompakon korvaajaksi

Lompakkokotelo on jo klassikoksi muodostunut tapa suojata puhelin. Lompakkokotelo on suosittu sen käytännöllisyyden vuoksi: kotelon korttipaikkojen ja mahdollisen setelitaskun vuoksi se toimii kätevästi perinteisen lompakon korvaajana, jolloin huonomuistinenkaan ei yleensä hukkaa lompakkoaan niin helposti. Lompakkokuori myös suojaa puhelinta tehokkaasti iskuilta joka suunnasta – paitsi kun lompakkokotelon kuori on auki. Myymämme lompakkokotelot on varustettu mallista riippuen joko erillisellä magneettiläpällä tai kanteen integroidulla magneetilla.

Huawei P30 panssarilasi suojaamaan näyttö naarmuilta ja iskuilta

Suojakuoret eivät yleensä suojaa näyttöä kaikilta kolhuilta eikä etenkään naarmuuntumiselta. Näyttö on puhelimen helpoiten rikkoutuvia osia takalasin ohella, ja samalla kallein osa korjata. Näytön suojaaminen kannattaa siis ottaa tosissaan, ja paras keino siihen on panssarilasi. Panssarilasi on todella kovaa, karkaistua monikerroslasia, joka pitää näytön naarmuttomana ja kolhujen kohdatessa rikkoutuu, jolloin näytön pysyminen ehjänä on todennäköisempää. Panssarilaseja on markkinoilla itse näyttöosan kohdalle tulevia, reunoista vajaaksi jääviä panssarilaseja sekä reunasta reunaan ulottuvia, “kehyksellisiä” koko näytön suojalaseja. Näistä ensimmäinen on lähinnä suoja naarmuuntumista vastaan, koska rikkoutumiselle herkimmät alueet eli näytön kaarevat reunukset jäävät vajaiksi. Jälkimmäinen on näytön särkymistä parhaiten estävä malli, koska se ulottuu reunoihin asti. Tämä malli on monesti hieman paksumpi, ja voi hieman vaikuttaa näytön tuntumaan sekä puhelin yleiseen olemukseen. Panssarilasi kannattaa siis suojakuorten tavoin valita omien mieltymysten ja käytön mukaan.

Kaikki valikoimistamme löytyvät panssarilasit ja suojakuoret toimitetaan varastoltamme Kempeleestä, ja saat tilauksesi valitsemastasi toimitustavasta riippuen kotiovellesi tai lähimpään noutopisteeseen 1-3 arkipäivässä.