Näytetään 1–24 / 31 tuloksesta

Huawei P30 Lite kuoret ja panssarilasit

Suojaa Huawei P30 Lite rikkoutumiselta ja naarmuuntumiselta suojakuorilla ja panssarilasilla. Huawei P30 Lite on varustettu reunoihin asti ulottuvalla näytöllä ja lasisella takaosalla, jotka molemmat rikkoutuvat kohtuullisen helposti. Valikoimistamme löydät käytännölliset ja kestävät Huawei P30 Lite kuoret 1-3 päivän toimitusajalla.

Lue lisää

Huawei P30 Lite suojakuorten valinta

Valitessasi suojakuoria Huawei P30 Lite puhelimeen, on syytä ottaa huomioon millaisissa olosuhteissa puhelinta tullaan käyttämään ja millaiset mieltymykset puhelimen käyttäjällä on. Joka tapauksessa puhelin kannattaa suojata edes ohuella silikonikuorella: P30 Liten lasinen takaosa ja reunoihin saakka ulottuva näyttöpaneeli ovat molemmat alttiita rikkoutumiselle, ja suojakuori on aina hinnaltaan edullisempi kuin kummankaan osan vaihtaminen uuteen. Jopa ohut, käytössä lähes huomaamaton silikonikuori suojaa puhelinta yllättävänkin hyvin pienemmissä kolauksissa, ja paksumpi monikerrossilikonisuoja suojaa puhelimen takaosan erittäin tehokkaasti kovemmissakin kolauksissa.

Silikonisuoja vai lompakkokotelo Huawei P30 Lite -mallin suojaksi?

Otsikon kysymykseen ei ole yhtä oikeaa vastausta, ja Huawei P30 Lite kuoret onkin syytä valita sen mukaan, mihin käyttöön puhelin tulee ja millaiset ovat käyttäjän mieltymykset. Valinta on syytä tehdä sen mukaan, arvostaako eniten puhelimen ohuena säilyvää ulkomuotoa, käytännöllisyyttä ja monikäyttöisyyttä vai kuoren suojausominaisuuksia.

Huawei P30 Lite lompakkokotelo | Käytännöllistä suojaa puhelimelle

Lompakkokuori on P30 Lite malliin käytännöllisyyttä ja monipuolisuutta arvostavan henkilön valinta. Lompakkokotelon korttipaikat ja mahdollinen setelitasku mahdollistavat kuoren käyttämisen perinteisen lompakon korvaajana. Tämän myötä tavallisen lompakon mukana kantamisen tarve poistuu, ja on myös helpompi muistaa ottaa mukaan vain puhelin lompakkoineen kuin molemmat erikseen.

Huawei P30 Lite silikonikuori – Kanneton kuori takaosan suojaksi

Mikäli lompakkokuoren näytön eteen tuleva kansi tuntuu häiritsevältä ja lompakko-ominaisuus turhalta, on fiksumpi valinta suojakuoreksi joko ultraohut silikonikuori tai vaihtoehtoisesti paremmin suojaava, mutta hieman paksumpi monikerrossilikonikuori. Näistä malleista ensimmäinen on nimensä mukaisesti hyvin ohut suojakuori, jonka pääasiallinen tarkoitus on suojata puhelimen takaosaa naarmuuntumiselta ja pieniltä kolauksilta. Kovassa käytössä tämä ohut kuori ei kuitenkaan suojaa välttämättä puhelinta riittävän hyvin, ja tällöin parempi valinta voi olla monikerroksinen silikonikuori. Tämä suoja on kolmikerroksinen: uloin kerros on joustavaa ja kimmoisaa silikonia, keskimmäinen ns. “runkokerros” on kovaa ja kestävää polykarbonaattimuovia, ja sisimmäinen, puhelimen takaosaa vasten oleva kerros on pehmeää nukkaa. Tämä monikerrosrakenne tuo kuoreen kaikkien materiaalien parhaat puolet: silikoni pehmentää iskua pudotessa, polykarbonaatti pitää kuoren jämäkästi kasassa ja suojaa kovilta iskuilta, ja sisimmäinen, pehmeä osa estää hankauksen aiheuttamien jälkien ilmestymisen puhelimen takalasiin.

Huawei P30 Lite panssarilasi | Välttämätön näytön suoja

Siinä missä suojakuoret pitävät yleensä puhelimen takaosan, sivut ja kulmat oikein tehokkaasti suojattuna, eivät ne yleensä suojele ymmärrettävästi näyttöä kovinkaan hyvin naarmuuntumista ja suoria iskuja vastaan. Tähän ongelmaan on kuitenkin ratkaisu: panssarilasi. Panssarilasi on karkaistusta monikerroslasista valmistettu erittäin kova näytönsuoja. Lasin tarkoitus on estää näyttöä naarmuuntumasta, ja kolausten kohdatessa rikkoutua jolloin näytön lasi säilyy ehjänä. Karkaistu, kova lasi suojaa hyvin naarmuilta ja pieniltä kolauksilta, ja monikerroksinen rakenne estää lasin täydellisen pirstaloitumisen sen rikkoutuessa. Panssarilasi onkin hinta-suojaus-suhteeltaan ehkä paras suoja puhelimen näytölle mitä markkinoilta on saatavilla.

Olipa valintasi puhelimesi suojaamiseen mikä kuorimalli ja panssarilasityyppi tahansa, toimitamme valikoimistamme löytyvät suojakuoret varastolta Kempeleestä aina 1-3 arkipäivässä. Ja mikäli tuote ei kotiin saavuttua näytäkään toivotulta, voi tilauksen palauttaa 30 vuorokauden kuluessa veloituksetta, jolloin hyvitämme tilauksen hinnan.