Näytetään 1–24 / 34 tuloksesta

Huawei P30 Pro suojakuoret & panssarilasit

Huawei P30 Pro kuoret ja panssarilasit tuliterän laitteen suojaksi edulliseen hintaan. P30 Pro:n takalasi on valmistettu lasista ja näyttöpaneeli ulottuu aivan puhelimen kulmiin asti – yhdistelmä, joka rikkoutuu monesti yllättävänkin pienistä kolhuista. Suojaa puhelimesi käytännöllisellä lompakkokotelolla tai tehokkaasti suojaavalla silikonisuojalla ja voit säästyä kalliilta vahingolta.

Lue lisää

Huawei P30 Pro kuoret | Edullinen vakuutus vahinkojen varalta

Huawei P30 Pro on suosituksi nousseen P20 Pro:n seuraaja. P30 Pro esiteltiin P30 ja P30 Lite -mallien ohella keväällä 2019 – noin vuosi P20 mallisarjan esittelyn jälkeen. P30 Pro on mallisarjan lippulaivapuhelin, ja edeltäjänsä tavoin myös siinä on vahvasti panostettu kamerateknologiaan – niin raudan kuin ohjelmistonkin osalta. Jo edeltäjänsä P20 Pro sai suuria kehuja kameran laadusta. Jopa ammattikuvaajat kehuivat puhelimen kameraa järjestelmäkameran korvaajaksi, ja uudessa P30 Pro mallissa on kamerateknologiaa kehitetty entisestään.

Huawei P30 Pro on siis teknologialtaan varsin kehittynyt, ja luonnollisesti myöskään laitteen hintalappu ei ole aivan älypuhelimien edullisimmasta päästä. Siitä huolimatta laitetta voi kuitenkin pitää ominaisuuksiinsa nähden jopa edullisena. Molemminpuolisen lasisen rakenteensa vuoksi laite kuitenkin on melko helppo rikkoutumaan yhtään kovempien kolausten kohdatessa. Tämän vuoksi laitteen suojaaminen onkin tärkeää: etenkin laitteen uutuuden vuoksi sen korjaaminen on kallista, vaikka sen tekisi itse. Syynä tähän on uusien puhelinmallien varaosien korkeat hinnat.

Ikäviltä vahingoilta välttyy parhaiten oikeaoppisella suojaamisella. Puhelimen suojaaminen on tehtävä sekä käyttäjän mieltymysten että tulevien käyttöolosuhteiden mukaan.

Käytännöllinen lompakkokotelo Huawei P30 Pro:n suojaksi

Lompakkokotelo on ollut kuluttajien kestosuosikki heti älypuhelimien alkuajoista lähtien – se onkin yksi suosituimmista Huawein suojakuorimalleistamme. Syy tähän on melko ilmeinen: korttipaikkojen ja setelitaskun vuoksi lompakkokotelo toimii kätevästi tavallisen lompakon korvaajana, suojaten samalla puhelinta tehokkasti kolhuilta ja naarmuuntumiselta. Lompakkokoteloita on olemassa eri mallisia: osa lompakkokoteloista on valmistettu paksuuden minimointia silmällä pitäen, kun taas toiset mallit ovat suunniteltu lompakko-ominaisuus edellä. Käytännössä tämä näkyy siten, että ohuet kotelot sisältävät vain yhden korttipaikan ja kiinnitysmagneetit on integroitu kotelon kanteen; toiset kotelot taas sisältävät useita korttipaikkoja sekä setelitaskun, ja kiinnitysmagneetti on asennettu erilliseen kiinnitysläppään. Oikean lompakkokotelon valinnassa on syytä miettiä, millaiseen käyttöön koteloa tarvitsee. Vaihtoehtona on myös ostaa useita erilaisia ja vaihdella koteloa sen mukaan missä sitä milloinkin sattuu tarvitsemaan.

Huawei P30 Pro monikerroskuori | Tehokas suoja

Lompakkokotelo voi kuitenkin olla monille käyttäjille turha ja jopa ärsyttävä suojakuorimalli kansiläppineen. Tällöin voi hyvä vaihtoehto olla monikerroksinen silikonikuori. Tämä suojakuori on nimensä mukaisesti valmistettu kolmesta eri kerroksesta, joka yhdistää eri materiaalien parhaat ominaisuudet yksiin suojakuoriin. Tämän kuoren uloin kerros on joustavaa silikonia, keskikerros kovaa ja kestävää polykarbonaattimuovia, sisäosan ollessa puhelinta suojaavaa pehmeää nukkaa. Joustava silikoniosa pehmentää kovimmat iskut, keskellä oleva kova polykarbonaattiosa toimii kuoren “runkona” ja suojaa kovilta iskuilta, pehmeän sisäosan estäessä suojakuoren hankaamisen puhelimen sivuja ja takalasia vasten – suojellen laitetta näin naarmuuntumiselta.

Huawei P30 Pro panssarilasi | Vältä näytön rikkoutuminen

Lompakkokotelot ja silikonisuojat estävät erittäin tehokkaasti puhelimen takalasin rikkoutumisen, ja monesti kulmiin asti ulottuvat kuoret myös saattavat pelastaa näytön rikkoutumisen puhelimen pudotessa maahan nurkka edellä. Huawei P30 Pro mallin näyttöosa on kuitenkin suuri, ja suojakuoret eivät estä näytön keskelle kohdistuvia iskuja (lukuunottamatta kiinni olevia lompakkokuoria). Myös näytön naarmuuntuminen on riski, jos esimerkiksi pitää avaimia samassa taskussa tai laukussa puhelimen kanssa. Näihin ongelmiin ratkaisuna on panssarilasi. Panssarilasi Huawei P30 Pro malliin auttaa näyttöä pysymään naarmuttomana, ja voi pelastaa puhelimen näytön rikkoutumiselta kolhujen yllättäessä. Panssarilasi on karkaistusta monikerroslasista valmistettu näytönsuoja, ja se on hinta-suojaus -suhteeltaan ehkä paras hankinta mitä puhelimeen voi ostaa. Panssarilaseja on olemassa sekä “perinteisiä” kokonaan kirkkaita laseja, jotka ovat kooltaan näyttöpaneelin tasaisen osan kokoisia. Tämä malli toimii pääosin naarmuuntumisen estäjänä, johtuen Huawei P30 Pro näytön kaarevista reunoista. Rikkoutumiselle herkimpiä alueita eli näytön kaarevia reunoja suojaamaan on kuitenkin olemassa parempi ratkaisu; koko näytön panssarilasi, jossa on kaarevat “kehykset”. Tämä panssarilasimalli suojaa Huawei P30 Pro näyttöä rikkoutumiselta huomattavasti paremmin kuin perinteinen tasainen malli. Tästä huolimatta on kuitenkin syytä muistaa, ettei mikään suojakuori tai panssarilasi ole täydellinen suoja rikkoutumista vastaan, vaan huolellinen puhelimen käsittely on rikkoutumisen välttämiseksi kaiken A ja O.

Olipa valintasi puhelimesi suojaamiseen mikä kuorimalli ja panssarilasityyppi tahansa, toimitamme valikoimistamme löytyvät suojakuoret varastolta Kempeleestä aina 1-3 arkipäivässä. Ja mikäli tuote ei kotiin saavuttua näytäkään toivotulta, voi tilauksen palauttaa 30 vuorokauden kuluessa veloituksetta, jolloin hyvitämme tilauksen hinnan.