Näytetään 1–24 / 82 tuloksesta

iPhone kuoret & panssarilasit

Suojakuoret ja panssarilasit Apple iPhone -puhelimiin nopeasti Suomesta. Suojaa puhelimesi kalliilta vahingolta käytännöllisillä ja kestävillä suojakuorilla ja panssarilaseilla.

Lue lisää

iPhone puhelimen suojakuoret

Applen iPhone on nykypäivän yksi suosituimmista älypuhelimista. Puhelimen suosion takana on sen helppo käytettävyys, korkea laatu ja arvostettu brändi. iPhonet ovatkin puhelinhinnastossa kalleimmasta päästä, joten niiden suojaamiseen kannattaa panostaa – rikkoutuneen puhelimen korjaaminen tulee aina kalliimmaksi kuin suojakuorien hankkiminen ajoissa. Pelkän rikkoutumisen estämisen lisäksi suojakuoret myös estävät puhelimen runkoa ja näyttöä naarmuuntumasta, jonka ansiosta puhelimen jälleenmyyntiarvo ei laske niin pahasti mitä naarmuttuneen puhelimen kohdalla.

Käytännölliset lompakkokuoret

Lompakkokotelo on käytännöllinen tapa suojata puhelin. Lompakkokuoria on olemassa eri mallisia; osassa kuoria on vain yksi korttipaikka, jolloin suojakuori on verrattain ohut. Toiset mallit taas sisältävät useita korttipaikkoja ja setelitaskun, jolloin kuori on väistämättä hieman paksumpi, mutta myös monikäyttöisempi ja toimii kätevästi tavallisen lompakon korvikkeena. Lompakkokoteloiden ulkokuori on useimmiten joko nahkaa, tekonahkaa tai PU-muovia, kun taas sisäpuoli mallista riippuen joko kovamuovia tai pehmeää TPU-muovia. Ulkopuolen materiaalin valinta riippuu yleensä asiakkaan omista mieltymyksistä, ja sisäpuolen materiaali määräytyy valmistajan mukaan – sisäpuolen materiaali ei juuri vaikuta käyttöön. Lompakkokoteloiden kansiläppä pysyy aina kiinni magneetin avulla, joka mallista riippuen on sijoitettu joko kiinnitysläppään tai vaihtoehtoisesti integroitu kuoren sisälle.

Panssarilasi näytön suojaksi

Valitsipa suojakuoreksi minkä mallin tahansa, on näytön suojaus syytä tehdä aina panssarilasilla. Panssarilasi on erittäin kova ja luja, karkaistusta monikerroslasista valmistettu näytön suoja, joka suojaa iPhonesi näyttöä naarmuuntumiselta ja kolhujen aiheuttamilta vahingoilta. Tämä edullinen suojakalvo on pelastanut lukemattomia iPhonen omistajia kalliilta näytönvaihdolta pikkurahalla. Panssarilasi yhdistettynä suojakoteloon on parhaassa tapauksessa lähes hajoamaton yhdistelmä.