Näytetään kaikki 3 tulosta

OnePlus 7 kuoret & panssarilasit

OnePlus 7 suojakuoret, lompakkokotelot ja panssarilasit nopealla toimituksella Suomesta. Pidennä laitteesi käyttöikää edulliseen hintaan suojakuorten avulla.

Lue lisää

OnePlus 7 suojakuori pitää laitteesi kunnossa

OnePlus 7 on keväällä 2019 julkaistu seuraaja OnePlus 6T -mallille. OnePlus 7 julkaistiin samaan aikaan OnePlus 7 Pro -mallin kanssa, joka edustaa uutta aluevaltausta OnePlussalle: kaikin puolin huippuvarusteltu lippulaivamalli. Siinä missä OnePlus on tähän asti keskittynyt olemaan ”lippulaivapuhelimien tappaja” tarjoten lähes huippumallien laatua edullisempaan hintaan, on OnePlus 7 Pro nimenomaan keskittynyt olemaan kaikin puolin paras – ja on sen myötä varustettu myös korkeammalla hintalapulla. OnePlus 7 sen sijaan edustaa aiempaa ajatusmaailmaa, eli siinä ei ole keskitytty turhuuksiin vaan sen tarkoituksena on olla hinta-laatu -suhteeltaan paras puhelin. Aivan edullisesta laitteesta ei OnePlus 7:n kohdallakaan kuitenkaan ole kyse: laitteen julkaisuhetkellä lähtöhinta oli 549 euroa, OnePlus 7 Pro:n ollen lähtöhinnaltaan 749€.

OnePlus 7 on varustettu suurella, 6,41” 2340 x 1080 näytöllä. Näytön suojaaminen onkin tämän kokoluokan laitteessa varsin tärkeää: OnePlus 7 kuoret tuovat suojaa näyttöosalle, säästäen parhaillaan omistajansa useiden satojen eurojen vahingolta. Suojakuoret OnePlus 7 puhelimelle onkin näin ollen varsin fiksu ja kannattava ostos, sillä muutaman kymmenen euron panostuksella voi monessa tilanteessa säästyä OnePlus 7 luurin rikkoutumiselta.

OnePlus 7 kuoret käyttäjän mieltymysten mukaan

OnePlus 7 kuoret kannattaa valita aina sen mukaisesti, mitä ominaisuuksia käyttäjä suojakuorissa arvostaa. Jos haluaa säilyttää alkuperäisen OnePlus 7 lookin mahdollisimman hyvin näkyvissä, kannattaa suojakuoriksi valita ohut läpinäkyvä kuori. Tämä kuorimalli ei muuta puhelimen ulkonäköä oleellisesti, mutta suojaa sitä kuitenkin tehokkaasti kolhuilta ja naarmuuntumiselta takaa ja sivuilta. Mikäli taas haluaa suojakuorelta käytännöllisyyttä, kannattaa ehdottomasti harkita suojakuorten kestosuosikkia, lompakkokoteloa. OnePlus 7 -malliin löytyykin valikoimistamme kahta erilaista lompakkokuorimallia: perinteinen, kahdella korttipaikalla, setelitaskulla ja magneettiläpällä varustettu, keinonahkasta valmistettu lompakkokotelo. Tämän lisäksi valikoimissa on myös ulkonäöltään sulavampi, yhdellä korttipaikalla ja kanteen integroidulla kiinnitysmagneetilla varustettu Premium-malli.

OnePlus 7 panssarilasi suojaa kallista AMOLED-näyttöä

OnePlus 7 panssarilasi kannattaa hankkia suojaamaan laitteen näyttöä, sillä LED-teknologiaa hyödyntävä AMOLED-näyttö on arvokas, ja näin ollen myös hajotessaan kallis korjata. Panssarilasi auttaa suojakuorten ohella erityisesti näytön suojaamisessa. Kuoret yksinään eivät suojaa OnePlus 7 näyttöä riittävästi monissa tilanteissa, ja edullinen panssarilasi onkin hinta-laatusuhteeltaan ehkäpä paras suoja mitä puhelimen näytölle voi hankkia.

Valitsitpa OnePlus 7 suojakuoriksi ohuen TPU-suojan taikka lompakkokotelon, saat kaupastamme tilatut tuotteet aina kotiovellesi 1-3 arkipäivässä. Kaikki tilaukset toimitetaan varastoltamme Suomesta, ja arkisin 13.00 mennessä tehdyt tilaukset lähtevät matkaan samana päivänä!