Näytetään 1–24 / 174 tuloksesta

Puhelimen varaosat

Menikö puhelimestasi näyttö rikki tai onko akku tullut tiensä päähän? Valikoimistamme löydät laadukkaat puhelimen varaosat – vuoden takuulla. Puhelimen korjaus on usein pienellä sorminäppäryydellä mahdollista tehdä itse, jolloin on mahdollista säästää huoltokuluissa jopa 80% verrattuna huoltoliikkeisiin. Varaosamme toimitetaan 1-3 päivässä varastoltamme Suomesta, ja niiden mukana tulee veloituksetta osan vaihtoon tarvittavat työkalut.

Lue lisää

Osaanko korjata puhelimeni itse?

Puhelimen korjaaminen itse ei ole rakettitiedettä; korjausohjeita löytyy netistä lähes jokaisen markkinoilla olevan puhelinmallin korjaamiseen. Korjausoperaation sujuvoittamiseksi olemme linkittäneet jokaiselle tuotesivullemme ohjevideon ja/tai kuvitetut, vaiheittaiset ohjeet varaosan vaihtamiseen. Mikäli korjausoperaatioon liittyen jää ohjeista huolimatta kysymyksiä, neuvomme ongelmien kohdatessa sähköpostitse ja sivun alalaidasta löytyvän chatin kautta.

Ovatko varaosat laadukkaita?

Ennen verkkokaupan perustamista korjasimme useita tuhansia puhelimia asiakkaiden käyttöön, ja nyt myymämme varaosat ovat samoja osia mitä vaihdoimme asiakkaidemme puhelimiin. Matkan varrella ehdimme testata useita ulkomaisia tavarantoimittajia, joiden laatu ei täyttänyt meidän eikä asiakkaidemme laatukriteerejä. Nykyiset tavarantoimittajat on seulottu vuosien saatossa, ja voimme taata myymiemme varaosien laadun. Tästä takeena myönnämme kaikille varaosille vuoden takuun.

Näyttö rikki – yleisin vika älypuhelimessa

Älypuhelimen vallattua markkinat on näyttöjen rikkoutumisesta tullut yleisin puhelimia vaivaava vika. Suuri, reunoihin asti ulottuva lasinen näyttö rikkoutuu monesti yllättävänkin helposti sen kolahdettua maahan. Näytön korjaus on kuitenkin useimpiin puhelinmalleihin suhteellisen yksinkertaista, ja itse korjaamalla voi säästöä kertyä jopa yli 100 euroa. Tarkalleen ottaen vanhaa näyttöä ei yleensä voi tai kannata korjata, vaan se vaihdetaan aina uuteen. Näytön vaihto on akun vaihdon ohella yleisimpiä älypuhelimille tehtäviä huolto-operaatioita.

Akku kulunut – väistämätön vika jokaisessa puhelimessa

Puhelimet tarvitsevat paljon virtaa, joka tarkoittaa tiheää latausväliä. Puhelimen akku kuluu ajan saatossa väistämättä, ja kovassa käytössä uuden puhelimen akku voi olla vaihtokunnossa jo vuodessa. Lähes kaikkien puhelimien akku on nykyisin asennettu puhelimen sisälle, ja tämä luo helposti mielikuvan akusta jota ei pysty vaihtamaan. Tästä mielikuvasta huolimatta puhelimen akun vaihtaminen onnistuu kuitenkin useimpiin puhelinmalleihin kohtuullisella vaivalla; yleensä akun irroittamiseksi on puhelimesta irroitettava edestä joko näyttö tai takalasi/takakansi. Myymiemme akkujen tuotesivuilta löydät tarkemmat vaihto-ohjeet puhelinmallisi akun vaihtamiseen.