Näytetään 1–24 / 45 tuloksesta

Huawei varaosat

Huawei puhelimien varaosat nopeasti ja edullisesti, toimitettuna varastoltamme Suomesta. Valikoimista löytyy näytöt ja akut sekä muut tarvittavat varaosat yleisimpiin Huawei-malleihin – vuoden takuulla.

Lue lisää

Näytöt, akut ja muut varaosat Huawei-puhelimiin nopeasti Suomesta

Huawein puhelimet ovat pääsääntöisesti rakenteeltaan kiinteitä, eikä niissä ole ilman työkaluja irroitettavia osia. Suuri osa malleista on varustettu lasisella takalasilla, joka rikkoutuu ilman suojakuoria melko pienestäkin kolhusta. Takalasin rikkoutumisen lisäksi yleisiä vikoja Huawei-puhelimissa on rikkoutunut näyttö ja tehonsa menettänyt akku.

Korjaa Huawei-puhelimesi itse ja säästä rahaa

Vaikka useimpia Huawein puhelimia ei saa ilman työkaluja purettua, onnistuu niiden korjaaminen useimmiten kohtuullisella vaivalla. Korjauksista helpoin on takalasin vaihto, kun taas näytön vaihtaminen vaatii hieman enemmän vaivaa. Akun vaihtaminen osuu näihin korjausoperaatioihin verrattuna vaikeusasteeltaan välimaastoon, ollen kohtuullisen yksinkertainen operaatio.

Huawei varaosien laatu

Maahantuomme itse kaikki myymämme Huawei-puhelimien varaosat, ja käytämme vain itse laadukkaiksi toteamiamme tavarantoimittajia. Varaosien laadun takeena myönnämme kaikille myymillemme varaosille vuoden takuun.

Korjausohjeet

Korjausohjeet laitteiden korjaamiseen löytyy tuotesivuiltamme. Jos korjausohjeiden lisäksi jää jotain kysyttävää, ota yhteyttä meihin joko sähköpostitse tai sivun alareunasta löytyvän chatin avulla niin autamme sinua korjaukseen liittyvissä ongelmissa!