Näytetään 1–24 / 63 tuloksesta

iPhone varaosat

Varaosat Apple iPhone -puhelimiin vuoden takuulla & nopealla toimituksella Suomesta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivässä, ja varastostamme löytyy niin näytöt ja akut kuin latausliittimet ja kameramodulit iPhonen korjaamiseen. Kaikilla myymillämme varaosilla on vuoden takuu.

Lue lisää

Säästä rahaa ja korjaa iPhonesi itse

iPhonen näytön rikkoutuminen ja akun kuluminen ovat tuttuja vikoja monille iPhonen omistajille. Laitteen korjautus on liikkeissä usein todella kallista, vaikka itse korjausoperaatio olisikin melko yksinkertainen. Pienellä sorminäppäryydellä onkin mahdollista säästää useita kymmeniä euroja puhelimen huoltokuluissa. Korjausohjeita iPhonen korjaamiseen löytyy netistä paljon, ja tuotesivuiltamme löytyy aina ohjevideo ja/tai vaiheittaiset ohjeet kyseisen varaosan vaihtamiseen. Mikäli korjausohjeiden lukemisen jälkeen on vielä kysymyksiä korjaukseen liittyen, neuvomme mielellämme lisää joko sähköpostitse tai sivun alareunasta löytyvän chatin avulla!

iPhone varaosien laatu

Toimittuamme puhelimien varaosien ja korjausten parissa useita vuosia, olemme huomanneet varaosien toimittajissa olevan merkittäviä eroja. Ulkomailta varaosia sattumanvaraisesti tilaamalla ei osien laadusta voi koskaan olla varma ennen sen asennusta – ja senkin jälkeen viat voivat ilmaantua ilman varoitusta. Testattuamme vuosien varrella lukuisia eri iPhonen osien toimittajia, olemme viimein löytäneet laadukkaat tukkumyyjät, joiden toimittamien varaosien laatu on hyvää ja tasaista. Myönnämmekin kaikille myymillemme varaosille vuoden takuun, joka kattaa kaikki varaosiin liittyvät valmistusvirheet.