Usein Kysytyt Kysymykset

Toimitustavat

Kaikki tilauksemme lähetetään logistiikkayrityksen varastolta Kempeleestä. Arkisin ennen klo 13.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Mikäli haluatte noutaa tilauksen varastolta, ottakaa ensin yhteyttä sähköpostitse info@dizer.fi. Tarkemmat tiedot eri toimitustavoista löytyy alta.

HUOM! Postin lakon vuoksi kaikki verkkokaupastamme tehdyt tilaukset toimitetaan toistaiseksi Matkahuollon Lähipaketteina. Lakon vuoksi tarjoamme Matkahuollon toimitusta nyt alennettuun hintaan.

Matkahuollon Lähellä-paketti – 4,90 € 2,49 €

Tilauksesi toimitetaan kassalla valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Pakettia noudettaessa on mukana oltava joko henkilöllisyystodistus tai valtakirja.

Kirjelähetys – 0,00 €

Kirjelähetys on alle 3cm paksussa pahvikotelossa toimitettava pienlähetys, joka jaellaan tavallisen kirjepostin mukana. Kirjelähetys on veloitukseton kaikissa tilauksissa.

Kirjelähetyksellä ei ole seurantakoodia, ja se saapuu yleensä perille 1-3 päivän kuluttua lähettämisestä. Mikäli tilauksellasi on kiire, suosittelemme valitsemaan toimitustavaksi Postipaketin sillä Postin kirjelähetysten toimitusajat ovat viime aikoina venyneet.

Postipaketti – 4,90 €

Postipaketti on valintasi mukaan joko Postista tai Postin Smartpost-pakettiautomaatista noudettava lähetys. Postipaketilla on seurantakoodi, ja paketit saapuvat perille yleensä 1-2 päivässä toimituksesta. Postin pakettilähetyksen hinta on 4,90€.

Maksutavat

Maksujemme välittäjänä toimivat Paytrail Oy ja Klarna AB.

Verkkopankki- ja korttimaksut

Klarna laskua lukuunottamatta maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Klarna lasku

Kun valitset maksutavaksi Klarna-laskun, asiointisi on turvallista ja helppoa.

  • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä
  • Maksuaika on 14 vuorokautta
  • Sinun ei tarvitse antaa maksukorttitietoja
  • Voit tarkastella laskua osoitteessa klarna.fi

Kun valitset maksutavaksi laskun, Klarna maksaa ostohetkellä tilauksen hinnan verkkokaupalle, ja oikeus saatavaan siirtyy Klarnalle. Jos maksu myöhästyy, Klarna veloittaa muistutusmaksun 5,00 € ja viivästyskorkoa korkolain mukaan.

Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista. Näiden tietojen tarkistamista varten sinulta kysytään henkilötunnus kassa-sivulla. Henkilötunnus syötetään vasta kassan viimeisellä sivulla, kun olet klikannut “Lähetä tilaus!” -nappia. ÄLÄ syötä henkilötunnustasi samalla sivulla, jolla syötät osoitetietosi! (Huom! Henkilötunnusta ei kysytä, kun maksat tilauksesi Paytrailin maksuvaihtoehdoilla)

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään kuluttajan asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

Katso lisää:

https://www.klarna.com/fi/

Klarnan yleiset luottosopimusehdot

Standardisoitu eurooppalainen kuluttajaluottotieto

Collector Lasku/Osamaksu (Paytrail)

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka. Collectorin maksutavat löydät kassallamme Paytrailin maksutapojen joukosta.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 18 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Collector Bankin kanssa. Katso osoitteesta (oma.collector.fi) miten allekirjoitus tehdään.

Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

Varaosien laatu

Meillä on takana jo yli kolmen vuoden yhteistyö tavarantoimittajiemme kanssa – näin ollen voimme olla varmoja myymiemme varaosien laadusta. Tästä takeena myös 1 vuoden takuu kaikille myymillemme tuotteille.

Tietoa meistä

DIZER.FI on vuonna 2017 perustettu matkapuhelimien ja tablet-tietokoneiden varaosien myyntiin erikoistunut verkkokauppa. Dizer toimii yrityksen DZR eCommerce Oy alla. (y-tunnus 2933035-3).

Yrityksen hallinto, asiakaspalvelu ja verkkokaupan ylläpito toimii Lappeenrannassa. Verkkokauppamme varasto toimii Kempeleessä Digizer Oy:n tiloissa, josta kauppamme tilauksia lähetetään joka arkipäivä.

Liiketoiminta aloitettiin alunperin puhelimien korjauspalvelulla. Olemme vuosien mittaan korjanneet jo tuhansia puhelimia, joten mahdollisten ongelmien kohdatessa osaamme neuvoa sinua korjauksissa vankalla ammattitaidolla.

Tällä hetkellä keskitymme korjauspalveluiden sijaan ainoastaan varaosien, suojakuorien ja tarvikkeiden myyntiin, verkkokaupan kehittämiseen sekä asiakaspalveluun. Asiakaspalvelumme toimii verkkosivujemme chatin, oheisen lomakkeen sekä sähköpostin info@dizer.fi kautta.

Kysyttävää?

Etkö löytänyt etsimääsi tuotetta? Jäikö jokin muu asia epäselväksi? Lähetä meille viesti – vastaamme siihen 24h kuluessa!