Usein Kysytyt Kysymykset

Toimitustavat

Kaikki tilauksemme toimitetaan Suomesta. Arkisin ennen klo 13.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Käytämme tilausten lähettämiseen erillistä logistiikkayritystä, joten tilausten noutaminen varastolta ei valitettavasti ole tällä hetkellä mahdollista.

Kirjelähetys – 0,00 €

Kirjelähetys on alle 3cm paksussa pahvikotelossa toimitettava pienlähetys, joka jaellaan tavallisen kirjepostin mukana. Kirjelähetys on veloitukseton kaikissa tilauksissa.

Kirjelähetyksellä ei ole seurantakoodia, ja se saapuu yleensä perille 1-3 päivän kuluttua lähettämisestä. Mikäli tilauksellasi on kiire, suosittelemme valitsemaan toimitustavaksi Postipaketin sillä Postin kirjelähetysten toimitusajat ovat viime aikoina venyneet.

Postipaketti – 4,90 €

Postipaketti on valintasi mukaan joko Postista tai Postin Smartpost-pakettiautomaatista noudettava lähetys. Postipaketilla on seurantakoodi, ja paketit saapuvat perille yleensä 1-2 päivässä toimituksesta. Postin pakettilähetyksen hinta on 4,90€.

Matkahuollon Lähellä-paketti – 4,90 €

Tilauksesi toimitetaan kassalla valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Pakettia noudettaessa on mukana oltava joko henkilöllisyystodistus tai valtakirja.

Maksutavat

Maksujemme välittäjänä toimii Klarna. Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit – kaikki yhtä turvallisia!

4
1
2
3

Maksa nyt.

Voit maksaa ostoksesi heti tilauksen yhteydessä verkkopankissa, luottokortilla tai Visa Electron-maksukortilla. Verkkopankissa maksun saajana näkyy Digital River World Payments Ab, joka toimii suoramaksujen välittäjänä Klarnalle.

Pilko maksut.

Klarna lähettää sinulle maksuohjeistuksen kuukausilaskulla, jos olet valinnut ostoksesi maksutavaksi jonkin Klarnan tarjoamista luotoista, eli joustavan erämaksun, kiinteän erämaksun tai kampanjalaskun. Jos maksat useampaa ostosta erissä tai kampanjalaskun ehtojen mukaan, Klarna yhdistää kaikki ostoksesi kätevästi samalle kuukausilaskulle, jotta maksaminen olisi sinulle helpompaa.

Maksa myöhemmin.

Kun valitset maksutavaksi Klarna-laskun, asiointisi on turvallista ja helppoa.

  • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä
  • Maksuaika on 14 vuorokautta
  • Sinun ei tarvitse antaa maksukorttitietoja
  • Voit tarkastella laskua osoitteessa klarna.fi

Jos olet kuluttaja, sinulla on myös kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Huomaathan, että palautusoikeus ei koske kaikkia tuotteita ja palveluja, kuten esimerkiksi lentomatkoja, tiettynä ajankohtana tarjottavia vapaa-ajanpalveluja tai vaatimustesi mukaan valmistettuja tai muunneltuja tavaroita.

Kun valitset maksutavaksi laskun, Klarna maksaa ostohetkellä tilauksen hinnan verkkokaupalle, ja oikeus saatavaan siirtyy Klarnalle. Jos maksu myöhästyy, Klarna veloittaa muistutusmaksun 5,00 € ja viivästyskorkoa korkolain mukaan.

Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään kuluttajan asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

Katso lisää:

https://www.klarna.com/fi/

Klarnan yleiset luottosopimusehdot

Standardisoitu eurooppalainen kuluttajaluottotieto

Varaosien laatu

Meillä on takana jo yli kolmen vuoden yhteistyö tavarantoimittajiemme kanssa – näin ollen voimme olla varmoja myymiemme varaosien laadusta. Tästä takeena myös 1 vuoden takuu kaikille myymillemme tuotteille.

Tietoa meistä

DIZER.FI on vuonna 2017 perustettu matkapuhelimien ja tablet-tietokoneiden varaosien myyntiin erikoistunut verkkokauppa. Dizer toimii yrityksen DZR eCommerce Oy alla. (y-tunnus 2933035-3).

Yrityksen hallinto, asiakaspalvelu ja verkkokaupan ylläpito toimii Lappeenrannassa. Verkkokauppamme varasto toimii Kempeleessä Digizer Oy:n tiloissa, josta kauppamme tilauksia lähetetään joka arkipäivä.

Liiketoiminta aloitettiin alunperin puhelimien korjauspalvelulla. Olemme vuosien mittaan korjanneet jo tuhansia puhelimia, joten mahdollisten ongelmien kohdatessa osaamme neuvoa sinua korjauksissa vankalla ammattitaidolla.

Tällä hetkellä keskitymme korjauspalveluiden sijaan ainoastaan varaosien, suojakuorien ja tarvikkeiden myyntiin, verkkokaupan kehittämiseen sekä asiakaspalveluun. Asiakaspalvelumme toimii verkkosivujemme chatin, oheisen lomakkeen sekä sähköpostin info@dizer.fi kautta.

Kysyttävää?

Etkö löytänyt etsimääsi tuotetta? Jäikö jokin muu asia epäselväksi? Lähetä meille viesti – vastaamme siihen 24h kuluessa!