Usein Kysytyt Kysymykset

Toimitustavat

Kaikkien tuotteidemme hinnat sisältävät toimituskulut!

Tilaukset toimitetaan Postin välityksellä kirjekokoisina paketteina. Nopean toimituksen takaamiseksi lähetämme kaikki tilauksemme omasta varastostamme, Suomesta. Saat siis tilaamasi varaosat kotiisi jopa seuraavana päivänä.

1.1 Posti logo Posti Orange rgb
Maksutavat

Maksujemme välittäjänä toimii Klarna. Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit – kaikki yhtä turvallisia!

4
1
2
3

Maksa nyt.

Voit maksaa ostoksesi heti tilauksen yhteydessä verkkopankissa, luottokortilla tai Visa Electron-maksukortilla. Verkkopankissa maksun saajana näkyy Digital River World Payments Ab, joka toimii suoramaksujen välittäjänä Klarnalle.

Pilko maksut.

Klarna lähettää sinulle maksuohjeistuksen kuukausilaskulla, jos olet valinnut ostoksesi maksutavaksi jonkin Klarnan tarjoamista luotoista, eli joustavan erämaksun, kiinteän erämaksun tai kampanjalaskun. Jos maksat useampaa ostosta erissä tai kampanjalaskun ehtojen mukaan, Klarna yhdistää kaikki ostoksesi kätevästi samalle kuukausilaskulle, jotta maksaminen olisi sinulle helpompaa.

Maksa myöhemmin.

Kun valitset maksutavaksi Klarna-laskun, asiointisi on turvallista ja helppoa.

  • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä
  • Maksuaika on 14 vuorokautta
  • Sinun ei tarvitse antaa maksukorttitietoja
  • Voit tarkastella laskua osoitteessa klarna.fi

Jos olet kuluttaja, sinulla on myös kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Huomaathan, että palautusoikeus ei koske kaikkia tuotteita ja palveluja, kuten esimerkiksi lentomatkoja, tiettynä ajankohtana tarjottavia vapaa-ajanpalveluja tai vaatimustesi mukaan valmistettuja tai muunneltuja tavaroita.

Kun valitset maksutavaksi laskun, Klarna maksaa ostohetkellä tilauksen hinnan verkkokaupalle, ja oikeus saatavaan siirtyy Klarnalle. Jos maksu myöhästyy, Klarna veloittaa muistutusmaksun 5,00 € ja viivästyskorkoa korkolain mukaan.

Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään kuluttajan asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

Katso lisää:

https://www.klarna.com/fi/

Klarnan yleiset luottosopimusehdot

Standardisoitu eurooppalainen kuluttajaluottotieto

Varaosien laatu

Meillä on takana jo yli kolmen vuoden yhteistyö tavarantoimittajiemme kanssa – näin ollen voimme olla varmoja myymiemme varaosien laadusta. Tästä takeena myös 1 vuoden takuu kaikille myymillemme tuotteille.

Yritys

DIZER.FI on vuonna 2017 perustettu matkapuhelimien ja tablet-tietokoneiden varaosien myyntiin erikoistunut verkkokauppa. Dizer toimii yrityksen DZR eCommerce Oy alla. (y-tunnus 2933035-3).

Liiketoiminta aloitettiin alunperin puhelimien korjauspalvelulla. Olemme vuosien mittaan korjanneet jo tuhansia puhelimia, joten mahdollisten ongelmien kohdatessa osaamme neuvoa sinua korjauksissa vankalla ammattitaidolla.

Tällä hetkellä keskitymme korjauspalveluiden sijaan ainoastaan varaosien myyntiin, verkkokaupan kehittämiseen sekä asiakaspalveluun. Asiakaspalvelumme toimii verkkosivujemme chatin, oheisen lomakkeen sekä sähköpostin info@dizer.fi kautta.

Kysyttävää?

Etkö löytänyt etsimääsi tuotetta? Jäikö jokin muu asia epäselväksi? Lähetä meille viesti – vastaamme siihen 24h kuluessa!